Moderator

Lyft eventet med en rutinerad moderator som vässar samtalet, engagerar och roar publiken.

Amanda Termén tar med en smittande energi upp på scenen. Många års erfarenhet från live- och studiosändningar i TV4-nyheterna ger henne trygghet och professionalitet. Hon gillar nerven som ett publikt event ger, att fånga det unika som lyfter upplevelsen här och nu.

Amanda leder samtal inom hållbarhet, innovation, samhällsbyggnad, finans, medicin med mera. Som näringslivs-, politik- och teknologijournalist formulerar hon kärnfulla frågor, hittar ämnena som väcker publikens intresse och punkterna där det bränner till lite extra.

Vanliga kommentarer från scendeltagarna är ”Det var en bra fråga” och ”Den frågan har jag aldrig fått förut”. Amanda lägger stor vikt vid att göra intervjupersonerna bekväma och hjälpa dem att vara sitt bästa jag.

Amanda Termén är en av våra mest omtyckta moderatorer. Hon är påläst, väl förberedd och förmedlar mycket positiv energi på scenen. Amanda inspirerar och hittar ofta annorlunda vinklar i samtalen. Med henne som moderator känner jag mig trygg att välkomna våra kunder upp på scen.

Mikael Jansson
Eventkoordinator Aktiespararna

Utvalda uppdrag