Aktiespararna: VD-intervjuer med humor och spets

Aktiespararna håller årligen ett fyrtiotal större event i Sverige där företagsledare intervjuas på scenen inför potentiella investerare.

Amanda Termén har ett stående uppdrag som moderator och håller samtal om teknisk och medicinsk innovation, affärsmodeller, börsintroduktion, marknadsstrategier, hållbarhetsambitioner med mera.

Då samtalen ska hjälpa publiken att avgöra om de vill investera i företagen har moderatorn en viktig roll att borra i företagsledarnas argument, ställa de kritiska frågorna och hela tiden lyfta upp publikens intressen på scenen – men också bjuda på skratt. Ett utmanande och roligt uppdrag som kräver gedigen research, uppmärksam närvaro och inte minst en smula kaxighet.

Ovan ett samtal om revolutionen med bilar som drivs av bränsleceller. Nu kommer den! Eller?

”Amanda Termén är en av våra mest omtyckta moderatorer, både av publiken och våra föredragshållare. Hon är påläst, väl förberedd och förmedlar mycket positiv energi på scenen. Amanda inspirerar och hittar ofta annorlunda vinklar i samtalen, vilket ger dynamiska intervjuer. Med henne som moderator känner jag mig trygg att välkomna våra kunder upp på scen.”
Mikael Jansson
Eventkoordinator Aktiespararna