Utbildning

Gå en av våra uppskattade utbildningar i hållbarhetskommunikation, sociala medier eller mobilfilm.

Måste det vara rocket science att göra egna filmer med mobilen? Svaret är förstås nej. Vi hjälper er att komma igång med Språngs gör-det-själv-paket: en kul och handfast utbildning, strategi för innehåll och proffsiga grafiska mallar.

Hur kan ett litet företag samla trogna följare och sprida meningsfullt innehåll i sociala medier? Med vår populära utbildning blir innehållsskapandet lätt och landar rätt.

Har ni ett ambitiöst hållbarhetsarbete och vill lära er kommunicera det utåt? Vi håller workshops och inspirationsföreläsningar om hållbarhetskommunikation som gör skillnad.

Vad behöver just ni? Utbildningarnas innehåll och omfattning är helt och hållet flexibla. Ni avgör målsättning eller budget för satsningen. Vi paketerar insatsen som ger störst effekt för er.

Vi är supernöjda. Utbildningen gav oss en unik verktygslåda helt anpassad efter våra behov. Nu kan vi enkelt göra snygga filmer för sociala medier och webb. Jag gillar att Språng skräddarsydde kursen efter våra önskemål, dessutom bidrog kursledaren Amanda med fantastisk energi under dagen. Vi hade jätteroligt.

Mia Halleröd
Kommunikatör Chalmers

Utvalda uppdrag