Lyft din verksamhet med mobilfilm i sociala medier


 
En ständigt fullbokad utbildning: lär dig filma med mobilen och gör nya följare till trogna kunder.

Som erfarna enmansfilmare ger Språng Kommunikation sina bästa tips och tricks för att göra proffsiga mobilfilmer i sociala medier. Vi lär dig utnyttja de digitala kanaler där dina målgrupper finns och väcka intresse med film; mediet med störst genomslagskraft på internet.

Utbildningen har hållits för bland annat Företagarna, Trygghetsrådet, Marknadsföreningen och Göteborgs Stad. Den ges i olika format från en 45 minuters inspirationsworkshop till två heldagar. Syftet är att deltagarna ska gå ut genom dörren som fullfjädrade filmare och köra igång direkt, det enda som krävs är en mobiltelefon.

Vi blandar kul inspiration, tekniska knep, praktiska övningar och strategiska råd som ger deltagarna helt ny synlighet i sociala kanaler. I de längre utbildningarna lär du dig på plats att göra en komplett film med intervjuer, filmklipp och fin grafik. Utbildningen utgår från deltagarnas egen kunskapsnivå och riktar sig både till utbildade kommunikatörer, egna entreprenörer samt anställda i positioner där synlighet är ett plus men inte ett huvudfokus.

Kursen leds av Amanda Termén, vd och kommunikationsstrateg på Språng Kommunikation. Hon har mångårig erfarenhet som näringslivsreporter på TV4 och arbetar dagligen med att hjälpa organisationer nå ut längre med sitt goda arbete, både genom att skapa intressant innehåll för dem och utbilda dem i att göra det själva.

I inbjudan till vår öppna utbildning kan du läsa mer.

”Tack Språng Kommunikation som fått mig att tycka att det är så kul att göra film. Verkligen en inspirerande dag med många praktiska tips! Rekommenderar Amanda Termén om du behöver startkraft.”

Lullan Backman
vd Heartex första hjälpen

”Att lära sig sådant som är användbart i verksamheten är inte fel. Kombinationen av en duktig pedagog och engagerade deltagare bäddade för fantastiska resultat! Både i filmskapandet och idéer om hur film kan användas i olika verksamheter.”

Lotta Rolandson
Företagarna Västra Götaland

”Kunskap är lätt att bära! En väldigt givande dag och fantastisk kursledare i Amanda Termén från Språng Kommunikation. Pedagogisk, inspirerande, superkunnig och väldigt bra på att möta oss kursdeltagare utifrån vår egen nivå. Stort tack 🙏

Göran Persson
coach, utbildare, mentor, författare