”Jag startade Språng för att göra mer av det viktigaste och roligaste jag vet: hjälpa organisationer att knuffa hållbarhetsarbetet framåt genom att helt enkelt berätta om det. Äkta och kärnfull kommunikation ger en positiv spiral, där framstegen blir berättelser som sporrar till ytterligare framsteg.”

Språng Kommunikation AB är en kommunikationsbyrå i Göteborg. Den drivs av Amanda Termén: erfaren kommunikationskonsult, utbildad journalist, professionell filmare, kreativ skribent och certifierad projektledare.

Det journalistiska hantverket är Språng Kommunikations kärna: att lyfta fram äkta historier som intresserar, engagerar och bygger upp en sann bild av organisationers goda arbete. Amanda har en gedigen journalistisk bakgrund som tevereporter på Ekonominyheterna TV4, teknologireporter i Silicon Valley samt ekonomi- och politikskribent på Göteborgs-Posten.

Arbetsfältet är brett: Språng jobbar med företag inom bland annat cleantech, IT, kultur, byggbransch och finans. Amanda Termén har stor internationell erfarenhet efter många års utlandsarbete samt spetsutbildningar i Europa- och innovationsjournalistik vid universitet i USA, Holland och Danmark.

Språng utför långsiktiga uppdrag som stärker organisationers kärnvärden och varumärke, men också kortare insatser inom filmproduktion, sociala mediekampanjer och moderatorsuppdrag. Med ett brett kontaktnät inom Göteborgs näringsliv, medielandskap och hållbarhetskretsar har Språng nycklarna till ökad synlighet i offentligheten.

Det är enkelt att anlita Språng. Vi har effektiva arbetsmetoder där kunden får en smidig process men samtidigt full kontroll över slutresultatet. Med vårt nätverk av proffsiga samarbetspartners löser vi kommunikationsuppdrag av många olika slag. Amanda Termén är certifierad projektledare, en flexibel och strategisk konsult som utgår ifrån vilka mål och resurser ni själva har. Tillsammans hittar vi lösningarna som ger störst effekt för er.