Filmproduktion

Film är mediet med starkast genomslagskraft på internet. Utnyttja den kraften.

Språng Kommunikation gör filmer, kortklipp och filmkampanjer i många olika format för sociala medier, hemsidor och presentationer. Per Erséus är vår filmspecialist med många års erfarenhet som reporter, fotograf och redigerare från bland annat TV4.

Som producenter, manusförfattare, filmare och redigerare gör vi film i en självständig och smidig process som ger kunden liten arbetsinsats men stor kontroll över slutresultatet. Med vår strategi för spridning ses era filmer av många och når maximal effekt.

Vill ni själva göra filmer för sociala medier? Språng utbildar och föreläser om film för webben. Vi lär er att filma och klippa med mobilen, föreslår kampanjkoncept som intresserar er målgrupp och tar fram grafikpaket som gör era filmer snygga och proffsiga.

Filmen är grym! Tack vare den fick vi på två månader dubbelt så många besök till sajten som hela föregående år. Feedbacken i sociala medier är odelat positiv. Filmen fångar exakt det vi vill säga och sticker ut precis lagom mycket. Dessutom var Språng riktigt proffsiga att arbeta med och gav oss ett tålmodigt, ödmjukt och trevligt bemötande.

Fredrik Warberg
Projektledare klimatsmartsemester.se

Utvalda uppdrag