Show, don’t tell – Språngs nya hemsida

ÄNTLIGEN! Hösten inleds med en pangnyhet: Språng Kommunikations nya hemsida. Stort tack till dem som bidragit på olika sätt till att sjösätta sajten. Nu hoppas jag att ni gillar den!

Hemsidan är utformad i andan av ”Show, don’t tell”, alltså visa vad du gör istället för att bara prata. Här finns Språngs kommunikations- och hållbarhetstjänster samlade, mängder av arbetsprover, kundernas reaktioner samt en blogg där jag nu och då ger inblickar i verksamheten och Språngs roliga uppdrag.

Saknar du något på sidan? Kunde något vara tydligare? Jag tar gärna emot feedback så om du har en stund över, surfa runt på sajten och meddela mig vad du tycker. Varför inte genom det splitternya kontaktformuläret?

Ett särskilt stort tack vill jag rikta till de av mina kunder som är generösa nog att berätta på hemsidan hur de har glädje av Språngs tjänster. Det är verkligen guld värt.

… Och om någon av er skulle tänka: ”En sån sajt vill jag också ha, vem har byggt den?” så kan jag inte avslöja det riktigt än, men snart…