Vi söker en ny kollega!

Språng Kommunikation hjälper stora och små organisationer att nå ut längre med sitt arbete för en hållbar framtid. Vi växer snabbt och rekryterar nu en strategisk kommunikationskonsult med inriktning på skrivande.

Språng Kommunikation använder journalistikens verktyg i hållbarhetens tjänst. Vi söker dig som vill bidra till företagets utveckling, goda kundvärden, trevlig samvaro på arbetsplatsen och en hållbar omvärld. Välkommen till ett omväxlande, utvecklande och roligt jobb!

Det våra kunder uppskattar hos Språng är att vi är självgående konsulter som kan konsten att berätta och levererar hög kvalitet, både i kommunikationen och i vårt sätt att projektleda och bemöta kunden. Och framför allt – vi har ett grundmurat engagemang för en hållbar värld.

Din främsta uppgift blir att planera och producera innehåll i många olika format: nyhetsartiklar, sociala mediekampanjer, presentationer, utbildningsmaterial och webbtexter, alltid med hållbarhet i centrum.

Kvalifikationer

Du har en journalistisk utbildning i botten och gedigen erfarenhet av skrivande. Klockren språkkänsla är ett absolut krav. Du hittar det intressanta i varje historia och skriver nyhetstexter och berättelser med intresseväckande formuleringar, tydlig vinkel och sammanhängande story. Du är en van redaktör på webb och i sociala medier som kan kläcka kampanjkoncept och maximera spridning. Du är kreativ och testar gärna nya arbetsuppgifter och format. Det är önskvärt att du har en god engelska i tal och skrift.

Du är en projektledartyp. Det är självklart för dig att ta ägarskap över dina uppdrag från start till mål – du är helt enkelt leveranssäker. Du är strukturerad, noggrann och professionell i kundbemötandet. Du håller i egna kundkonkter, ringar in deras behov och ambitioner för att målmedvetet leverera passande lösningar.

Du har ett antal års erfarenhet på kommunikationssidan eller har haft en ledande / självständig roll på den redaktionella sidan.Du är utvecklingsdriven och har tillräckligt med kompetens och erfarenhet för att kliva in i en växande verksamhet som ställer krav på självständighet och initiativförmåga.

Vad erbjuder vi dig?

På Språng har vi kul ihop! Vi jobbar i kreativa team där vi gemensamt spånar fram nya format och erbjudanden. Vi löser varandras problem och firar framsteg tillsammans. Men framför allt bidrar vi i rörelsen mot en hållbar framtid, ett arbete som ger meningsfullhet varje dag.

Vi värnar den mänskliga hållbarheten. Därför har våra anställda stor frihet att i dialog med oss välja var och när de jobbar, så länge de levererar mot företagets mål och överenskomna deadlines. Du får också ett generöst friskvårdsbidrag.

Språngs framgång vilar på att medarbetarna trivs, känner personlig utveckling och lust att med sin kreativitet bidra till att lyfta företaget och kunderna till nästa nivå.

Anställningsform: Tills vidare med 6 mån provanställning
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort: Göteborg
Tillträde: 1 september eller enl ök

Ansökan och kontakt

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2019-06-11 men ansökningar utvärderas löpande så skicka gärna in så snart som möjligt.

Skicka ett personligt brev till nyttjobb@sprangkommunikation.se. Beskriv varför du vill jobba med oss samt hur du upplever att du kan bidra till vårt arbete med din kompetens och person. Bifoga ditt CV och ett arbetsprov som visar ditt skrivande i form av webblänk eller PDF.

Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Språngs vd Amanda Termén på amanda@sprangkommunikation.se

Gör ni världen bättre? Berätta det för världen.
Språng Kommunikation AB är kommunikationsbyrån som kan hållbarhet. Vi tar organisationer hela vägen från genomtänkt strategi till engagerande innehåll i form av film, text och bild. Vi är erfarna kommunikationskonsulter, utbildade journalister, professionella filmare, kreativa skribenter och certifierade projektledare. Språng har basen i Göteborg men arbetar med kunder i många branscher och med bred geografisk spridning, allt från startups till internationella storföretag samt kommuner, statliga aktörer och universitet.

Läs mer om oss och våra uppdrag påwww.sprangkommunikation.se