SPRÅNG VÄXER: en pangrekrytering

Språng Kommunikation rekryterar erfarne filmproducenten och fotografen Per Erséus, till det som nu blir ett kreativt team inom hållbarhetskommunikation och filmproduktion.

Per är en nyskapande och konstruktiv kreatör med gedigen bakgrund som filmare, reporter och programledare på TV4 och erfarenhet av flera format på kommunikationssidan. Rekryteringen betyder fler, större och snyggare filmer från Språng framöver – en otroligt rolig utveckling!

Så här säger Per själv om klivet över till Språng Kommunikation.

Vem är du Per och vad jobbar du mest och helst med?

Privat är jag en 37-årig tvåbarnsfar. Till yrket är jag filmare, fotograf och kommunikatör med ett samhällsengagemang och en drivkraft att berätta historier. Att göra det med hjälp av foto och film är det som driver mig i mitt arbete.

Vad är det som lockar med att göra film?

Anledningen till att jag valt just det historieberättandet är att det är så effektivt. Film har en otrolig genomslagskraft och väcker väldigt många känslor. Vill man nå ut med ett budskap och väcka engagemang hos andra så är film överlägset, enligt min erfarenhet. Man kan berätta om saker hur längre som helst men att visa dem smäller alltid högre.

Varför vill du arbeta på Språng Kommunikation?

Hela hållbarhetsfrågan är viktig för mig. Det känns som att Språng har mycket spännande på gång inom områden som intresserar mig, projekt och uppdrag som jag vill vara med på. Så jag blev väldigt glad att få frågan.

Vad hoppas du kunna göra på Språng?

Mitt fokus kommer bli att ta videobiten till nästa nivå och förhoppningsvis kunna göra det Språng har gjort ännu bättre. Det ska bli jättekul att hoppa på det här tåget och se vart det tar oss.

Rekryteringen innebär också att vi kan ta oss an nya uppdrag! Läs mer om vad Språng erbjuder inom filmproduktion och andra kommunikationstjänster.