Om
Amanda Termén

Om Språng

 

Språng Kommunikation AB är en kommunikationsbyrå i Göteborg. Den drivs av Amanda Termén: utbildad journalist, kreativ skribent, professionell filmare, erfaren kommunikationskonsult och certifierad projektledare.

 

Jag tar långsiktiga uppdrag där texter, filmer och bilder förstärker organisationers kärnvärden och kliver även in för kortare satsningar, videoproduktioner eller kampanjer. Kanske behöver ni en kickstart för att sedan kunna sköta kommunikationen själva? Då lägger jag strategin och utbildar er i att skapa engagerande innehåll i form av filmer, texter och bilder.

 

Efter sju år som videoreporter på TV4 gör jag proffsproduktioner på egen hand: filmar, intervjuar och redigerar. Tack vare att jag själv behärskar alla moment kan jag erbjuda videoproduktioner i många olika format och prisklasser.

 

Med mångårig erfarenhet som näringslivsreporter och ett brett kontaktnät inom Göteborgs näringsliv och medielandskap har jag nycklarna till ökad synlighet i offentligheten. Jag är också scenintervjuare och moderator.

 

Kanske behöver ni internationellt gångbar kommunikation? Jag arbetar på felfri engelska i både tal och skrift.

 

 

 

 

 

Språng Kommunikation AB

Organisationsnummer: 559103-4524